Egy roppant egyszerű és gyorsan elkészíthető sós rágcsálni való (nem csak) az év utolsó napjára. :) Bátran ajánlom mindenkinek, aki szereti a sós mogyorót. ;)
Hozzávalók:
12 dkg sima liszt
8 dkg vaj
10 dkg sós pörkölt földimogyoró
1 tojás
- A földimogyorót finomra daráljuk.
- A hozzávalókból összeállítjuk a tésztát, majd kekszkészítőbe adagoljuk és tiszta, száraz tepsire tetszőleges mintával megformázzuk a kekszeket.
- 175 °C-ra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt készre sütjük. Kihűtve tálaljuk.
Mindenkinek békés, boldog új esztendőt kívánok!
🍀
Hű, ez izgalmasan hangzik, én is biztos szeretném. :)
VálaszTörlésKöszi! Nálunk is gyorsan elkopott. :)
Törlés