Ez egy végtelenül egyszerű és emellett nagyon finom kence. :) Aki szereti a tonhalat, annak bátran ajánlom. Pirítósra, sós kekszre halmozva, vagy mártogatónak is remek választás.
Hozzávalók:
4 db 80 g-os konzerv tonhal (olajban eltett)
3 ek. mascarpone
2 ek. balzsamecet
2 ek. citromlé
1 ek. szójaszósz
só
bors
A tálaláshoz:
pirított kenyérszeletek
friss csíra vagy zöldségek
- Az olajtól lecsepegtetett tonhalat a többi hozzávalóval együtt késes aprítóba tesszük és krémesre dolgozzuk. Tálkába téve fogyasztásig hűtőben tartjuk.
- Pirított kenyérszeletekkel, friss csírával vagy zöldségekkel tálaljuk.
Nagyon guszta kis szendvicsek. :) Itt az ideje, hogy megkóstoljam a tonhalat krémesített formában. Hozzájárulsz? :D
VálaszTörlésEz csak természetes! :) Bocsi a késlekedésért, kárpótlásul dupla adagot küldök, mert bízom benne, hogy ízleni fog! :)
Törlés:) A késlekedés sose baj, ha dupla adag a vége. :D Köszi, nagyon fincsi volt! :)
Törlés:) ♥
Törlés