Kedvenc évszakom lassan a végéhez közeledik. S bár még javában tart a vénasszonyok nyara, szépen lassan félretesszük a nosztalgiázós nyári és a még mindig könnyed, kora őszi recepteket, mert eljött az ideje a tartalmas, melengető ételeknek. Fel kell készülni a télre testben és lélekben egyaránt. :) Ilyesfajta töltődéshez nyújt segítséget a Stahl magazin különszáma, melyben ismét rengeteg csodás receptet talál az olvasó.
Azt kell mondanom, ezt a számot megint nekem találták ki. Azaz pontosabban nekünk. :) Imádjuk a rakott tésztákat, a csirkét minden formában, a kiadós, tepsis ételeket, melyek kevés munkával készülnek, de annál finomabbak. Nem is tudom, mit készítsek el először. Azt hiszem, egy jó kis héjában sült, töltött krumplival indítok. Azután szépen sorban következnek a többiek. :) Természetesen
édességből sincs hiány. Találunk itt elronthatatlan karamellszószt,
csokoládés finomságokat és tuti püspökkenyér recepteket. Érdemes hát
minél előbb szert tenni a magazinra! Keressétek az újságárusoknál, vagy
rendeljétek meg itt. :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése