tag:blogger.com,1999:blog-7319523272440811137.post5864609732424796387..comments2024-02-08T20:47:54.694+01:00Comments on ...konyhán innen - kerten túl...: KönyvajánlóÁgihttp://www.blogger.com/profile/06685568699078654555noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7319523272440811137.post-42891499224436126162014-07-14T18:59:27.141+02:002014-07-14T18:59:27.141+02:00De jó! Klassz, hogy Te is jártas vagy a nyers étel...De jó! Klassz, hogy Te is jártas vagy a nyers ételek világában. :) Az a töltött káposzta nagyon izgalmas lehetett. :D Elkészíteni és enni is. Nem csoda, hogy a csodájára jártak. Azt hiszem a sütőben történő aszalást mindenképp kipróbálom. A napon szárítás is szuper lehet, majd azt is ki szeretném próbálni. :)Ágihttps://www.blogger.com/profile/16035421271645790531noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7319523272440811137.post-92138510607174456532014-07-14T09:09:10.258+02:002014-07-14T09:09:10.258+02:00Jaj, még annyit, hogy amikor 30 fok feletti kániku...Jaj, még annyit, hogy amikor 30 fok feletti kánikulák lesznek, érdemes napon szárítani az alapanyagokat, 2-4 nap alatt csontszárazak lesznek, és megmarad gyönyörűszép színük is. :) sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7319523272440811137.post-30002223054816163082014-07-14T08:59:03.062+02:002014-07-14T08:59:03.062+02:00Mint te is írtad, én is a lelkes amatőr kategóriáb...Mint te is írtad, én is a lelkes amatőr kategóriába tartozom. Nagyon szeretek nyers ételeket enni, bár sajnos nem ez teszi ki az étrendem nagyrészét, sőt. Szerencsémre volt alkalmam Gittával virtuálisan együtt dolgozni másfél-két évig a Kifőztüknél, és akkor nagyon sok olyasmival megismerkedtem, amiről addig én sem gondoltam volna, hoyg lehet, létezik. Vele konzultálva pl. egy töltöttkáposzta-fesztiválra nyers töltött káposztát is készítettem, ami isteni lett, és megdicsérték különlegességét. Aszalógép híján jó sütőben is lehet aszlni, bár én bevallom, még nem aknáztam ki a sütőmnek ezt a tudományát, de most, hogy eszembe juttattad, azt hiszem, ezen a nyáron nem fogom hanyagolni. sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7319523272440811137.post-64699849867546127082014-07-13T13:55:01.106+02:002014-07-13T13:55:01.106+02:00:) Akkor Te már haladó vagy! :D Én idén próbálom m...:) Akkor Te már haladó vagy! :D Én idén próbálom majd először. ...igen... paradicsom ♥Ágihttps://www.blogger.com/profile/16035421271645790531noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7319523272440811137.post-17915046634105182142014-07-13T11:58:31.406+02:002014-07-13T11:58:31.406+02:00Kíváncsivá tettél:)) Meg úgyis, hogy sok mindent ...Kíváncsivá tettél:)) Meg úgyis, hogy sok mindent aszalok...Az egyik kedvencem a paradicsom:)Rebarbarahttps://www.blogger.com/profile/15094342037450538368noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7319523272440811137.post-36964906226291215792014-07-13T10:32:20.421+02:002014-07-13T10:32:20.421+02:00Hú, de jó! Küldetés teljesítve. :D Igen, én is sze...Hú, de jó! Küldetés teljesítve. :D Igen, én is szeretem "őket"; akár csak úgy magukban elmajszolni is. ;)Ágihttps://www.blogger.com/profile/16035421271645790531noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7319523272440811137.post-67111083600302313182014-07-13T10:16:02.066+02:002014-07-13T10:16:02.066+02:00Érdekes könyv lehet, kíváncsivá tettél. :) Amúgy i...Érdekes könyv lehet, kíváncsivá tettél. :) Amúgy is imádom az aszalt gyümik és zöldségek látványát, szerintem olyan jópofák és persze finomak is. :DGabihttps://www.blogger.com/profile/05944209002912292626noreply@blogger.com