tag:blogger.com,1999:blog-7319523272440811137.post3311005623477940412..comments2024-02-08T20:47:54.694+01:00Comments on ...konyhán innen - kerten túl...: Sült oldalasÁgihttp://www.blogger.com/profile/06685568699078654555noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7319523272440811137.post-41671927829485871972014-06-17T11:28:54.129+02:002014-06-17T11:28:54.129+02:00:D No akkor gyere falatozni! Ezekről könnyű leszed...:D No akkor gyere falatozni! Ezekről könnyű leszedni a zsíros részt, ha azt nem kéred, mert olyan puha az egész, mint a vaj. Nagyon könnyen elválik a hústól. :) Azért nem is szoktam sütés végén pirítani, mert így jó puha szaftos marad a hús. Ágihttps://www.blogger.com/profile/16035421271645790531noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7319523272440811137.post-88635516275937854852014-06-17T10:32:26.837+02:002014-06-17T10:32:26.837+02:00Bevallom, én máig nem szeretem az oldalast. Vagyis...Bevallom, én máig nem szeretem az oldalast. Vagyis a hús részét azt igen, de olyan macerás leszedni a zsíros részeket, hogy eddig még nem készítettem soha. Pedig oltári guszta a fotóidon, kedvem támadt megkóstolni, és biztos vagyok benne, hogy ízlene is, hiszen tényleg imádom a húsos részét. :)Gabihttps://www.blogger.com/profile/05944209002912292626noreply@blogger.com