tag:blogger.com,1999:blog-7319523272440811137.post2932204416066895464..comments2024-02-08T20:47:54.694+01:00Comments on ...konyhán innen - kerten túl...: Kelkáposzta főzelékÁgihttp://www.blogger.com/profile/06685568699078654555noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7319523272440811137.post-48809718707168815762015-02-24T19:14:08.189+01:002015-02-24T19:14:08.189+01:00:D Küldöm máris a zóna adagot! Ha ízlik, küldök mé...:D Küldöm máris a zóna adagot! Ha ízlik, küldök még szívesen! ;) ...hát az oldalasból mi is csak a húst esszük meg, a zsírját nem. De jó, hogy van rajta, mert attól lesz olyan jóízű és nem szárad ki sütés közben. Bocsi, de azt le kell farigcsálnotok róla. :DÁgihttps://www.blogger.com/profile/16035421271645790531noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7319523272440811137.post-54233837442442025112015-02-24T17:39:29.320+01:002015-02-24T17:39:29.320+01:00Bevallom, én még ilyet sosem ettem, mivel hogy kim...Bevallom, én még ilyet sosem ettem, mivel hogy kimaradt a kelkáposzta az életemből. De ebben a szép tányérban olyan jól mutat, hogy kérek szépen kóstolót. Jöhet hozzá oldalas is, a hús biztos finom rajta. :DGabihttps://www.blogger.com/profile/05944209002912292626noreply@blogger.com