tag:blogger.com,1999:blog-7319523272440811137.post21036068421827476..comments2024-02-08T20:47:54.694+01:00Comments on ...konyhán innen - kerten túl...: Konfitált csirkemájÁgihttp://www.blogger.com/profile/06685568699078654555noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-7319523272440811137.post-24466850075127288382015-08-20T13:58:25.108+02:002015-08-20T13:58:25.108+02:00Biztos nagyon finom! :)Biztos nagyon finom! :)Ágihttps://www.blogger.com/profile/16035421271645790531noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7319523272440811137.post-16899291436224393472015-08-20T12:54:57.504+02:002015-08-20T12:54:57.504+02:00Fele zsír , fele vaj , ebben sütve a csirke
máj ...Fele zsír , fele vaj , ebben sütve a csirke<br />máj libamájhoz hasonló ízű ,nagyon finom .<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7319523272440811137.post-29120951671700614662015-01-10T15:41:59.593+01:002015-01-10T15:41:59.593+01:00Köszi! Ez jó praktika lehet; rántott májnál -ha le...Köszi! Ez jó praktika lehet; rántott májnál -ha legközelebb olajban sütöm- kipróbálom. :)Ágihttps://www.blogger.com/profile/16035421271645790531noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7319523272440811137.post-36081356896824235982015-01-10T15:25:40.094+01:002015-01-10T15:25:40.094+01:00Sziasztok! Én minden májat megszurkálok villával s...Sziasztok! Én minden májat megszurkálok villával sütés elején. Így nem gyűlik össze a máj leve a burok alatt. Az okozza a fröcskölést, amikor az kirobban. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16696488745054522475noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7319523272440811137.post-8323015969927185342013-07-23T10:49:01.960+02:002013-07-23T10:49:01.960+02:00Szia Csongi! :) Hát ezzel én is így vagyok... Nem ...Szia Csongi! :) Hát ezzel én is így vagyok... Nem szeretem, ha támad a csirkemáj. Ezzel az eljárással egyáltalán nem veszélyes, mert nagyon pici lángon inkább főzöd a zsírban, mint sütöd. A második képen épp sülés-fövés közben van. :) Épphogy csak gyöngyözik a zsír. Fontos, hogy jó alaposan szárítsd le a májat, hogy ne maradjon rajta nedvesség, akkor tuti nem fröcsög. :) Remélem, ha kipróbálod Nektek is ízleni fog!Ágihttps://www.blogger.com/profile/16035421271645790531noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7319523272440811137.post-63323642839988737222013-07-23T10:23:26.877+02:002013-07-23T10:23:26.877+02:00Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy ezzel az eljáráss...Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy ezzel az eljárással nem durrog a máj? Imádom a sült csirkemájat, de a fenti okok miatt elég ritkán készítem. Válaszodat előre is köszönöm!Csongihttps://www.blogger.com/profile/17367635483398826179noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7319523272440811137.post-4689643360080754012013-04-09T21:08:04.625+02:002013-04-09T21:08:04.625+02:00;) Igen, máj bármikor, bármilyen formában jöhet! A...;) Igen, máj bármikor, bármilyen formában jöhet! A kacsazsír valóban a javára vált, egy tálkát úgy lemeóztunk, hogy el is fogyott. :DÁgihttps://www.blogger.com/profile/16035421271645790531noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7319523272440811137.post-62687082687659430212013-04-09T20:29:23.518+02:002013-04-09T20:29:23.518+02:00Úgy látom, most is egy rugóra járt az agyunk, már ...Úgy látom, most is egy rugóra járt az agyunk, már ami a májat illeti. Én ugyan nem konfitáltam, amiről hála neked, most már tudom, mi fán terem. :D Már vagy százszor elhatároztam, hogy utánanézek ennek a fura szónak, de mindig elmaradt. Szóval köszi, hogy megtetted helyettem is! :D Egyébként szerintem a kacszsír jót fog tenni neki. :) Ügyi vagy!Gabihttps://www.blogger.com/profile/05944209002912292626noreply@blogger.com