Oldalak

2014. december 16.

Hálózsák












Ezt a hálózsákot még csak most avattuk fel, pedig jóval Csemete születése előtt készült. :D Anno napokig kutattam szabásminták és méretek után, hogy majd jó legyen, mire jön a tél. ...hát nem volt egyszerű, végül vagy négy hozzávetőleges méret után próbáltam kiszámolni, hogy mekkora legyen. A szabásmintát meg inkább megrajzoltam. Persze sütőpapírra, ahogy kell. ;) Az azért kicsit könnyebb volt, mert hát az ember látott már hálózsákot, főleg, ha napok óta azt kutatja, hogy milyen legyen. 
A mintáit két kis ruha figurái ihlették. Nevezetesen Kockamackó és Kisnyuszi. :D Ezek az első ruhácskák már rég bent csücsülnek az emlékfiókban. :) Most elővettem -hogy le tudjam fotózni- és ahogy nézegettem őket, döbbentem rá, hogy milyen nagyon picike volt akkor Csemete. ...aki most épp a délutáni szundit nyomja a hálózsákban.








4 megjegyzés:

  1. Éljen Kockamackó és Kisnyuszi és Anya, na és persze Csemete, akik így együtt mind kellettek ahhoz, hogy ez a szupi hálózsák létrejöhessen! :D ♥

    VálaszTörlés
  2. Ági, de ügyes vagy! :) A ma már egyetemista nagyoknak anno én is varrtam és kötöttem, és valahogy ezek a saját készítésű kis ruhák mindig olyan közel kerültek a szívemhez. Gondolom, te is így vagy ezzel a cuki hálózsákkal. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) ♥ Igen, bizony, ez tényleg így van. Az ember olyan aprólékos műgonddal készíti őket. De jó, hogy te is kötöttél és varrtál a gyerekeknek. Nekem is az ilyen kis ruhák voltak anno a kedvenceim, amit Anyu varrt. :) Biztos azért is, mert aki készíti megtölti őket szeretettel. :)

      Törlés