2014. november 11.

Céklás-csirkés bébiétel






Mint hogy a cékláról és a csirkéről is kiderült, hogy felkerültek a lelkesen becsápolandó eledelek közé, ideje volt, hogy együtt is kóstolásra kerüljenek. Mert hát ugye sose lehessen tudni. :) Szerencsére párban is jól szerepeltek, így újabb étel került az ismételhetők közé. ;)






Elkészítés:
  1. A csirkemellet megtisztítjuk, kicsontozzuk, apró kockákra vágjuk. Gondolatnyi sóval, egy gerezd fokhagymával és egy levél petrezselyemmel, kevés vízben puhára főzzük. Langyosra hűtjük, majd a főzővízzel hígítva pépesítjük.
  2. Egy evőkanálnyi húst egy adag céklás-burgonyás bébiételhez keverünk. Adunk hozzá egy kávéskanálnyi olívaolajat és pár csepp citromlevet.







2 megjegyzés: