Oldalak

2013. június 28.

Megszűnik a Google Reader

2013. július elsejétől megszűnik a Google Reader - Rendszeres olvasói alkalmazás. Tehát a blogok listája, melyekre feliratkoztunk, július 1. után nem lesz elérhető. Ha szeretnénk lementeni kedvenceink listáját, megtehetjük itt, majd később importálhatjuk egy másik alkalmazásba. Másik megoldás, ha regisztrálunk a bloglovin' oldalán, majd ott követve az utasításokat, könnyedén "átmentjük" a bloglistát, így továbbra is követhetjük kedvenceinket. Az oldalon találunk gombokat és számlálókat is, melyeket kitehetünk saját blogunkra, hogy fel tudjon iratkozni mindenki, aki rendszeresen szeretné olvasni bejegyzéseinket. :) Kicsit macerásnak tűnhet, de érdemes megcsinálni, hogy követhessünk és követhessenek. :D

Kiegészítés: az itt található tájékoztató szerint,
"A Bloggerben Ön által rendszeresen olvasott blogok hírcsatornaként kerültek a Google Olvasóba. Itt anélkül kezelheti a hírcsatornákat, hogy az hatással lenne a Bloggerben rendszeresen olvasott blogok listájára."
Vagyis a két lista egymástól függetlenül kezelhető? Tehát, ha megszűnik a reader, attól még a bloggerben a bloglista marad és maradnak a rendszeres olvasók is?

Legalábbis jelen pillanatban (2013.07.01. 9:15-kor) még megvannak a rendszeres olvasóim és a bloglistám is a bloggeren belül. :) No, majd kiderül valóban befolyásolja-e reader megszűnése ezeket a funkciókat.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése