Oldalak

2013. február 28.

"télidéző - tavaszváró"

De jó lenne, ha már tavasz lenne. (ezt az esős, borongós, szeles időt nem nekem találták ki... akkor már inkább a fehér hótakaró és napsütés) 
Mintha ez csak ezen múlna! :) Egy kívánságon... no persze jóban kellene lenni az időjárás-felelőssel is. 
Igaz, ami igaz, a télnek megvannak a maga szépségei, főleg, ha a szakadó hóesést egy fűtött szobából nézheti az ember, miközben mondjuk egy bögre forrócsokit kortyolgat (miután már vagy ötször ellapátolta a havat a járdáról, lesöprögette a teraszt és hordott be fát, hogy legyen mivel begyújtani a cserépkályhába). Persze a természetnek szüksége van a télre, a pihenésre... Erőt gyűjteni a következő tavaszra és nyárra, hogy minden apró kis virág, minden rügy, hajtás és levél tökéletes legyen.  
Lehet, hogy buggyant vagyok, de én szeretek havat lapátolni. Szeretem, ha ropog a hó a talpam alatt és azt is, hogy olyankor mindent szép, tiszta, csillogó, fehér dunyha takar. Imádom, hogy nincs két egyforma hópehely, mint ahogy nincs két egyforma ember sem. 
...íme néhány apróság :)

2009. december

2009. december

2010. december

2013. január

2012. február

2 megjegyzés:

  1. Szia! Ma fedeztem fel a bloggodat. Nagyon tetszik! Szuper képek, izletes receptek!
    Egy kiváncsiság: milyen fényképezőgéped van?

    VálaszTörlés
  2. Szia! Nahát! Nagyon szépen köszönöm a dicséretet! :) Örülök, hogy tetszik!
    Ami a gépet illeti, korábban egy SONY (Cyber-shot DSC-T77) volt, kb. egy éve egy Nikon Coolpix L810, amit nagyon szeretek. :)
    Örülök, hogy te is rendszeres olvasó lettél; további jó barangolást a blogon!

    VálaszTörlés